This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash.
 Søk i arkivet
  Seiler til Danmark, Færøyene og Island:

Smyril Line vurderer Stavanger
Færøyiske Smyril Line droppet Bergen som anløpshavn for noen år siden. Nå vurderer rederiet anløp av Risavika ved Stavanger

"[bilde]"
Natteseiling  på
Atlanterhavet
(Oddgeir Tørresdal)

Smyril Line kan være på vei tilbake til Norge etter at ferjen MS Norrøna droppet anløpene av Bergen for noen år siden.

Representanter for Stavangerregionen Havn IKS har nylig vært i møte med rederiet, som idag seiler mellom Danmark, Færøyene og Island.  

– Ferja går like utenfor kysten vår. Den bruker kun en halvtime på å ta seg inn til Risavika. Det betyr at mertiden ved å besøke Risavika, vil ligge på en time, sier havnedirektør Finn P.  Olsen til Stavanger Aftenblad

Facebook-kampanje

"[bilde]"
Ms Norrøna
(smyril-line.com)
Foreningen  Norsk-Færøysk lag har startet  Facebook-kampanje "Norrøna í rutu til Noregs - Norrøna i rute til Norge" for å få Smyril Line til Risavika ved Stavanger. Gruppen har iløpet av kort tid fått 2700 medlemmer.

Se bilder fra en reise med Smyril Line fra Bergen HER

"[bilde]"
Peter Holm (Smyril Line)
Ledelsen i Smyril Line avviser ikke Risavika ved Stavanger som fremtidig anløpshavn for ferjen MS Norrøna.

– Vår seilplan for 2010 er fast, men vi vurderer alltid hvilke muligheter vi har. Dersom vi skal endre på ruten vi har i dag, er det klart at Stavanger er en mulighet, sier direktør Peter Holm  til Aftenbladet.


Se nettsiden til Norsk - Færøysk lag HER

Tidligere saker:

"[bilde]"
Naustet Bar ombord i MS Norrøna. Ferjen ble bygget i Tyskland  og levert til Smyril Line i 2003. MS Norrøna er 164 meter lang, 30 meter bred og måler 35.000 tonn. Ombord er det plass til 800 biler og nesten 1500 passasjerer. (Oddgeir Tørresdal)


Tips en venn om denne saken!
Til (e-post): Fra (e-post):
Utskriftsvennlig versjon