This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash.
 Søk i arkivet
  Familieparkene:

Tusenfryd åpner Frydskogen

I år lanserer TusenFryd nyheter for barnefamiliene. I slutten av mai åpner attraksjonen Frydskogen, et barnevennlig område for parkens yngste gjester. Paviljongen inneholder fire ulike attraksjoner og er et område spesielt tilrettelagt for småbarnsfamilier.

"[bilde]"
Barnefryd (arkivbilde: tusenfryd.no)

I Frydskogen kan man fly høyt til værs med Sommerfugler og man kan kjenne det kile godt i magen mens man sitter i små marihøner som snurrer rundt og rundt i attraksjonen Marihøna.

Les også: Fire nye attraksjoner i TusenFryd

Maskoten Fryd får sitt eget hus utformet som en trestubbe, som vil vekke eventyrlysten og utforskertrangen til de minste, mens den siste attraksjonen, Stubbesnurr, består av trestubber som snurrer rundt og byr på akkurat passe dose fart så det ikke skal bli for skummelt for de yngste.

Les også:

Om Tusenfryd:

Fornøyelsesparken Tusenfryd ligger på Vinterbro utenfor Oslo. Parken har 31 attraksjoner og rundt 500 000 gjester årlig. Speedmonster, Thundercoaster og Spinspider er blant de kjente attraksjonene. Parken har ellers aktiviteter for barn i alle aldre. Tusenfryd er også Norges største arbeidsplass for sommerjobber med 750 ansatte.

Les mer om TusenFryd HER


Tips en venn om denne saken!
Til (e-post): Fra (e-post):
Utskriftsvennlig versjon