This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash.
 Søk i arkivet
  Reiselivet i distriktene:

Opprør mot gjeninnføring av bonuspoeng
Reiselivet i distriktene frykter forslaget om å gjeninnføre bonusopptjening på  flyreiser mellom Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. Nå manes det til opprør mot forslaget fra Konkurransetilsynet.

"[bilde]"
Tor Gautesen
(Oddgeir Tørresdal)
Reiselivsdirektør Tor Gautesen er "hærfører" for kampen mot gjeninnføring av bonusopptjening på flyreiser mellom de største byene.  Han står nå i spissen for seks reiselivsregioner som vil stanse forslaget. 

– Dette er en alvorlig sak, og det er en sterk konkurransevridning ved å kun innføre bonusordninger på enkelte strekninger, sier Tor Gautesen til NRK- Rogaland.

Gautesen frykter dette kan få katastrofale følger for distriktene og de regionale flyplassene mellom storbyene. Han tror kundene vil velge bonusreisene om de får anledning til det.

"[bilde]"
Alf-Reidar Fjeld
(Oddgeir Tørresdal)
Også Sandefjord lufthavn Torp frykter en eventuell gjeninnføring av bonuspoeng..

– Det vil være konkurransevridende mellom Gardermoen og Torp. Vi har en ganske omfattende trafikk til de store byene Bergen, Trondheim og Stavanger, og vi vil miste mange reisende til Gardermoen ettersom de vil få bonuspoengene, sier lufthavnsjef Alf Reidar Fjeld til NRK.

Historisk oversikt 2002-2012:


Tips en venn om denne saken!
Til (e-post): Fra (e-post):
Utskriftsvennlig versjon