Søk i arkivet
MSC Cruises satser med
Nytt innovativt skip året rundt i Karibien
MSC Cruises nya fartygsprototyp Seaside
Interessen for Karibien bare øker. Nå utvider MSC Cruises satsingen med et nydesignet skip som skal seile hele året i Karibien. Det nye skipet kan blant annet by på et interaktivt badeland med attraksjoner for hele familien, nye bassengområder, lugarer med terrassebalkonger og et nytt promenadedekk tett på havet.
Les mer...
Hit reiser vi i påsken:
Lisboa er nordmenns nye hotspot
RCCL - Brilliance of the Seas  - Lisboa Portugal
Selv om påskefjellet er tro turtradisjon for mange nordmenn, er det flere som vet å bruke sparepengene på noe annet enn Kvikk Lunsj og appelsiner i påska. Mange planlegger å tilbringe langhelgen utenlands, og dermed ser ikke den svake kronen ut til å ha påvirket reiselysten i Europa særlig blant nordmenn. Reisebyrået Expedia.no avslører her nordmenns påskefavoritter på reisefronten.
Les mer...
Annonse
Fersk statistikk fra reisebyrået Ticket.
Mallorca er sommerens favorittreisemål
Nå er det bestillingsrush for årets sommerreiser. 69 prosent av oss planlegger å reise utenlands i sommer, og de fleste bestiller reiser til Mallorca. Blant de mest populære land vi reiser til ligger Spania og Hellas på topp. Det viser fersk statistikk fra reisebyrået Ticket.
Les mer...
Nytt om Navn: Stein Nilsen
Blir ny administrerende direktør i Widerøe
Widerøe .Q400 NG
Stein Nilsen er ansatt som ny administrerende direktør i Widerøe, og starter opp i jobben 1. mai. Han kommer fra stillingen som direktør og investeringsansvarlig i Credo Partners, men har også lang fartstid fra fly- og transportbransjen.
Les mer...
Innovasjon Norge
Forsiktig optimisme fra det russiske markedet
Fiske er en stor trend i Russland
Etter flere år med en økning fra det russiske markedet, har Norge opplevd en nedgang i antall russiske kommersielle gjestedøgn siden 2014. Nå kan det se ut som om den økonomiske situasjonen har stabilisert seg og at reiselysten er på vei tilbake.
Les mer...
Økt interesse for bygdeturisme og gardsmat i Norge
HANEN galer stadig sterkere!
Medlemmer i næringsorganisasjonen HANEN
Det er kraftig økning i interessen for bygdeturisme og gardsmat/lokalmat i Norge – både fra norske og utenlandske gjester og kunder. HANEN – næringsorganisasjonen for bygdeturisme, gardsmat og innlandsfiske i Norge - hadde sitt Landsmøte på Voss denne uken.
Les mer...
Germanwings-ulykken - Franske myndigheter:
Andrepiloten krasjet flyet med vilje
Germanwings - Airbus A 319 - ny livery 2013
Franske påtalemyndigheter opplyser på en pressekonferansen at co-piloten ombord i flight 9525 krasjet flyet med vilje. Påtalemyndigheten sier at det var en bevisst handling av co-piloten, den 28-år gamle Andreas Lubitz.
Les mer...
Germanwings-ulykken:
En av pilotene forlot cockpit
cockpit door
En av pilotene på den tyske Airbus-maskinen som styrtet i de franske Alpene, forlot cockpiten og var ikke i stand til å komme seg inn igjen, før flyet gikk ned. Det viser de første undersøkelsene av taleregistratoren.
Les mer...
perfekt for byferie i påsken
Nye Ruter til Vilnius
Det blir lettere å reise til Litauen nå. Fra og med i dag den 26 mars øker mulighetene til Litauen når også Norweigan starter å fly til hovestaden 3 ganger i uken .
Les mer...
Reisetips - Thailand:
Holistisk velvære – en ordentlig drømmereise
spa thailand
Thailand har en rekke velværesentre der man kan styrke seg og finne balanse for sinnet, kroppen og sjelen. Her får du våre tips til fantastiske velværesentre, fra nord til sør.
Les mer...
Komplett Group
Komplett lanserer reiseportal
Den nye reiseportalen ble lansert i går den 25 mars, og lover å gi kundene et stort utvalg av spennende reisemål og reisealternativ til konkurransedyktige priser.
Les mer...
Direktør Marit Brandtsegg i Statens vegvesen.
- Påsketrafikk kan gi rekordtall
direktør Marit Brandtsegg i Statens vegvesen.
Pen påsketrafikk kan bidra til rekordlave ulykkestall i trafikken. Så langt i 2015 er færre som har mistet livet i trafikk enn noensinne, men Vegvesenet frykter påskeulykkene.
Les mer...
vegvesen.no
God trafikkinformasjon gir sikker påsketrafikk
Døgnet rundt i hele påska vil Statens vegvesen gi trafikantene god og løpende informasjon om trafikk, veg- og føreforhold.
Les mer...
Vegvesen.no
Inn- og utfartstrafikken i påsken
Oversikten viser de mest trafikkerte strekningene i forbindelse med påsketrafikken, og alternative ruter.
Les mer...
vegvesen.no
Unngå kolonne-kø
Kollonekjøring- bil - snø -newswire
- Sjekk vegmeldingene før du legger ut på tur. Ved kolonnekjøring kan lønne seg å velge en annen veg, er rådet fra Statens vegvesen.
Les mer...
Påsketrafikken:
Sjekk forholdene på nettkamera
Over 300 nettkamera kan hjelpe deg til å planlegge påskeferien. Trafikk, vær og føre kan variere – og Vegvesenets kamera som kan fortelle hvordan kjøreforholdene er der du skal reise.
Les mer...
Lufthansas direktør Carsten Spohr;
- Flyet var i perfekt teknisk stand
Administrerende direktør Carsten Spohr i Lufthansa sier at Germanwings-maskinen som krasjet i i de Franske Alpene, ikke har noen sammenheng med problemene som forsinket det samme flyet på mandag. - Flyet var i perfekt teknisk stand.
Les mer...
Ingen kom til skade da:
UTair gjennomførte nødlanding i St. Petersburg
UTair
Et Boeing 737-passasjerfly tilørende det russiske flyselskapet UTair fikk onsdag formidag norsk tid motorproblemer, og ba derfor om å få gjennomføre en kontrollert nødlanding på St. Petersburg lufthavn Pulkovo.
Les mer...
Frankrike:
150 mistet livet i flystyrt
Les mer...
Germanwings-ulykken:
En av de “sorte boksene” funnet
Omstendighetene rundt den tragiske flyulykken med Germanwings, hvor 150 mennesker mistet livet er fortsatt uklar. Det man vet er at flyet skal ha mistet høyde veldig raskt og åtte minutter senere krasjet inn i fjellveggen i alpeområdet i Sør Frankrike . Nå håper man at den “svarte boksen” som er funnet, skal gi svar på hva det var som gikk galt ...
Les mer...
Dublin:
Ryanair vil likevel ikke fly til USA
Les mer...
THEA Awards:
Gråtass slo Disney i «Disneyland»
Kongeparken - Gråtassland - Sylvi Listhaug
Les mer...
Fra 1. juli 2015:
Qatar Airways til Zanzibar
Qatar Airways starter den 1. juli direkteflyvninger til Zanzibar – selskapets tredje destinasjon i Tanzania. Fra før flyr selskapet til Dar es Salaam og Kilimanjaro. Zanzibar blir også flyselskapets 20. destinasjonen i Afrika.
Les mer...
Torghatten Trafikkselskap (TTS)
Kjøper ny ferge til Tjøttasambandet
Torghatten Trafikkselskap (TTS) har bestemt seg for å bestille en ny ferge til sambandet Tjøtta -Forvik. Bakgrunnen er at selskapet ønsker å gi de reisende en bedre og mer tidsriktig reiseopplevelse enn det som er tilfelle i dag
Les mer...
Drømmeløftet Reiseliv:
En oppsummering
Drømmeløftet Reiseliv
Fredag 13. mars arrangerte Innovasjon Norge et frokostmøte med fokus på "Drømmeløftet Reiseliv" Her kan du lese en oppsummering av hva som skjedde. 
Les mer...
København:
Ryanair saksøker fagforeninger
Ryanair hevder selskapet tapte rundt 18.000 euro på onsdagens «blokade» mot selskapets rutefly på København-Kastrup. Nå er en rekke danske fagforeninger stevnet for Arbejdsretten. En avgjørelse om aksjonens lovlighet kan falle om kort tid, mens behandlingen av et erstatningskrav vil ta lengre tid.
Les mer...
Reisegigant WorldVentures
Skybasert plattform for reiseleverandører
WorldVentures Holdings, et globalt selskap i den direkteselgende reiseklubbsektoren, har kjøpt opp en neste generasjons, skybasert plattform for reiseleverandører med start-til-slutt-reservasjoner, kontrakter, operasjoner og distribusjonsadministrering.
Les mer...
Perspektivanalyse fra Avinor:
Kapasitet, bærekraft og teknologi
Fly på himmelen - striper - 8. mai 2011
Globalisering, befolkningsvekst og økonomisk utvikling vil føre til en fortsatt vekst i flytrafikken fram mot 2050. Det blir nødvendig med både kapasitetsøkende tiltak, ny teknologi og klimatiltak for å sikre en bærekraftig utvikling.
Les mer...
Sporveien:
Mere 4Gdekning på T-banen
I forrige uke ble det skrudd på enda mere 4G i Sporveiens T-banetunnel, nærmere bestemt mellom Jernbanetorget via Tøyen til Helsfyr. Med det så er det god dekning i hele fellestunnelen mellom Majorstuen og Tøyen samt store deler av T-baneringen, Grorudbanen og utendørs stasjoner.
Les mer...
Vinterprogrammet 2015/16:
Snipp, snapp snute for Ryanair i Haugesund ?
Les mer...