This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash.
 Søk i arkivet
Tickets respons analyse-undersøkelse:
Kald sommer gir økt reiselyst i vinter.
De største reisetrendene fra Tickets respons analyse-undersøkelse: Colombo og Dubai er vinterens raketter blant reisemålene og Grand Canaria er nordmenns favorittreisemål. Det kjølige sommerværet påvirker til økt reiselyst i vinter. 12 prosent oppgir at sommerværet har påvirket vinterens reiseplaner.
Les mer...
Norwegian trafikktall for oktober:
Internasjonalt vekst og stabil utvikling i Skandinavia
Norwegian - Boeing 737 - avgang - solnedgang
Norwegians trafikktall for oktober er som foregående måneder preget av vekst internasjonalt – spesielt på langrutene. I Skandinavia er utviklingen stabil. Den solide fyllingsgraden fortsatte for Norwegian i oktober med 88 prosent, en økning på 6,2 prosentpoeng fra samme måned i fjor.
Les mer...
Scandic Hotels gikk helt til topps
Best i hotellbransjen på tilgjengelighet
De beste innen ansvarlig turisme verden over har blitt kåret under World Responsible Tourism Awards i London. Scandic Hotels gikk helt til topps i kategorien «beste overnattingsted for gjester med nedsatt funksjonsevne».
Les mer...
Stor etterspørselen
Færre billige sydenturer i vinter
Rhodos - Hellas - Greece - Summer 2004
Det er lenge siden charterbransjen har hatt like stort trykk som nå. Norges største feriearrangør, Ving, har solgt 10 prosent flere vinterreiser enn i fjor. Det betyr at solhungrige nordmenn har langt færre billigreiser å se frem til i vinter.
Les mer...
Statistikk fra Ticket Feriereiser.
Høstens mest populære storbyreiser.
London - England - Themsen
Klassikerne London og København er de mest populære storbyene i høst, etterfulgt av Stockholm og Barcelona. Praha har høstens største økning i antall reisende sammenlignet med høsten i fjor, med en økning på 82 prosent. Det viser fersk statistikk fra Ticket Feriereiser.
Les mer...
Nyhet Sommer 2016:
Star Tour byr på en ny side av Kreta
chania - kreta - hellas
Kretas vestre del har lenge vært et av våre mest populære reisemål, særlig blant barnefamilier. Når Star Tour nå utvider tilbudet får enda flere reisende muligheten til å oppleve den østre delen av øya – en side som lokker par og voksne.
Les mer...
Siste:
Minst 140 drept - unntakstilstand i Frankrike
Unntakstilstand i Frankrike
Den franske presidenten har gitt ordre om å stenge grensene til Frankrike og har samtidig satt landet i unntakstilstand. Dette skjer etter at minst 140 personer ble drept i forbindelse med flere ulike terrorangrep mot den franske hovedstaden Paris. Norske UD oppfordrer alle nordmenn i Paris til å melde ifra til sine pårørende hjemme i Norge, om hva deres status er ...
Les mer...
Arne Johan Johnsen blir
Ny lufthavnsjef i Kristiansand
Etter en grundig prosess der mange kvalifiserte kandidater ble vurdert har Avinor nå ansatt ny lufthavnsjef i Kristiansand.
Les mer...
Ny måte for fergeselskapet å feire jul på
Stena Line endrer navn til "Santa Line"
Det er nå mindre enn to måneder igjen til jul, og for hver dag som går vil vi legge merke til hvordan den koselige julestemningen blir mer og mer tydelig. Dette er noe som Stena Line ønsker å bidra til, og derfor vil selskapet endre navn til "Santa Line".
Les mer...
Salgsavdeling i Norden
RCL Cruises omorganiserer
- Dette vil skape en mer effektiv salgsorganisasjon, og mer enkelthet for våre trade partners med ett ansikt pr land. Dette er også med på å støtte våre vekstambisjoner i Norden, sier Mats Jacobsson, RCL Cruises Norden sjef.
Les mer...
Dyreparken
Kjetil (43) ble besøkende nummer 1 million
Besøkende nummer 1 million i Dyreparken
Vel innenfor porten fikk han overrakt et spesialgavekort på årskort de neste 50 år, og Kaptein Sabeltann-billetter til hele familien til neste års forestilling. Familien består av kona Annette og tvillingguttene deres, Benjamin og Mathias (8).
Les mer...
Egypt:
Russland med nasjonal sørgedag etter flystyrt
Søndag ble det flagget på halv stang over hele Russland etter flystyrten i Egypt lørdag morgen. Da omkom 224 personer i en tragisk flystyrt. Ulykkesårsaken er fortsatt ukjent, men begge de sorte boksene er funnet.
Les mer...
Egypt:
Alle omkom i den russiske flystyrten
Til tross for rapporter om det motsatte, er det ingen som overlevde etter et russisk fly lørdag krasjet på vei fra Sharm el-sheikh til St. Petersburg.Det bekrefter egyptiske myndigheter-
Les mer...
Norwegian Cruise Line
Norwegian Epic får forbedringer på hele skipet
Norwegian Epic
Norwegian Epic ønsket gjester velkommen om bord mandag den 19. oktober, etterfulgt av en 3-ukers tørrdokk hvor skipet ble betydelig forbedret på alle områder, deriblant underholdning, serveringstilbud, teknisk drift og mer.
Les mer...
Norwegian Cruise Line
NCL tok imot Norwegian Escape
Norwegian Escape
Norwegian Cruise Line mottok sist uke rederiets største skip til dags dato, Norwegian Escape på 164 600 brutto tonn, fra Meyer Werft under en seremoni i Bremerhaven i Tyskland etter en byggeperiode på bare 17 måneder. Norwegian Escape er det første skipet i rederiets nye Breakaway pluss-klasse.
Les mer...
Widerøe
WF justerer mellom Ørsta/Volda og Oslo
Maksimalprisene mellom Ørsta/Volda og Oslo vil bli lagt på samme nivå som prisene mellom Ålesund og Oslo, mens de laveste prisene forblir uforandret. Historisk har prisene på strekningen blitt holdt lave gjennom Statens kjøp av flytjenester. Nå som ruta er ute av anbudet blir prisene tilpasset det øvrige flymarkedet, i et forsøk på å få ruta drivverdig.
Les mer...
Somalia:
Minst 12 personer drept i terrorangrep mot hotell
Det er rapportert om opptil 12 personer drept og flere såret etter væpnede menn ved daggry ,søndag morgen, angrepet et hotell i sentrum av den somaliske hovedstaden Mogadishu opplyser politiet i byen.
Les mer...
Nyhet Sommer 2016:
Star Tour utvider tilbudet fra Bodø Lufthavn
Bodø Lufthavn
- Menorca er en kjempespennende nyhet fra Bodø! Vi har over flere år mottatt henvendelser fra personer som ønsker å reise direkte til Mallorca, men nå har Star Tour valgt å sette opp direkteturer til den mindre naboøya, som er en kanskje enda mer spennende destinasjon som færre har besøkt.
Les mer...
Mangedobler dagens langdistanseflåte
Norwegian med ny bestilling på 19 Dreamlinere
Norwegian - Boeing 787 - Dreamliner - Flesland
Norwegian satser videre i det internasjonale markedet og utvider langdistanseflåten med 19 Boeing 787-9 Dreamliner. Dette er den største enkeltbestillingen av Boeing 787-9 Dreamliner i Europa.
Les mer...
Norwegian Cruise Line for tredje år på rad:
Utnevnt til "Caribbean's Leading Cruise Line"
Norwegian Cruise Line har blitt utnevnt til "Caribbean's Leading Cruise Line" av World Travel Awards for tredje år på rad.
Les mer...
29. oktober er
Langrennssesongen i gang i Trysil
skiløyper-trysil
Torsdag 29. oktober er det klart for åpning av 6 km med langrennsløyper i Trysil. Løyper for både klassisk og skøyting.
Les mer...
Samarbeidet forsterkes
Icelandair og JetBlue med utvidet samarbeidsavtale
Icelandairog JetBlue har hatt stor suksess med en interline avtale og fra med 21. oktober blir samarbeidet forsterket ytterligere med codeshareavtale, noe som gir et tettere samarbeid på utvalgte destinasjoner.
Les mer...
Nyhet!
Skiferie og kultur i Draculas rike, Transilvania
Skiferie og kultur i Draculas rike, Transilvania
De transilvanske alper er en del av den mektige fjellkjeden Karpatene. Her står du på ski i over to tusen meters høyde om formiddagen og om ettermiddagen kan du nyte kulturelle inntrykk i sjarmerende middelalderbyer, slott og imponerende festninger, tatt rett ut av eventyret.
Les mer...
Avinor:
Enklere å ta drosje ved flere lufthavner
Avinor forbedrer nå håndteringen av drosjebiler ved Sola, Flesland og Kjevik lufthavner. Endringene vil gi bedre trafikk- og logistikk utenfor flyplassbyggene, og dermed en bedre opplevelse for de reisende.
Les mer...
Sukesess for "down under"
Flere nordmenn vil besøke "kengeru-landet"
Sukesess for down under
Australiareiser, Norges og Skandinavias største på ”down under”, har siden oppstarten sendt tusentalls av nordboere på skreddersydde turer til Australia. Nå markerer spesialisten sitt ti års jubileum med flere spennende nyheter som overnatting i bobil blant vinranker og Australia rundt med chartret fly.
Les mer...
Skal du reise i vinter
15 ting du bør ha med i kofferten
Nordmenn elsker å reise, særlig på vinterhalvåret. Innen kuldegradene rekke å melde sin ankomst har nemlig stadig flere av oss allerede pakket kofferten. Men har du husket det aller viktigste?
Les mer...
For både nye og erfarne fjellgjester
Arne Brimi inviterer familier til fjells i 2016
Arne Brimi inviterer familier til fjells i 2016
30.juni – 3.juli 2016 inviterer Arne Brimi mat- og naturglade familier til fjells. Sammen med lokale attraksjoner som André Villa, Rafting og Galdhøpiggen skal Arne Brimi og hans team friste familier og andre naturglade nordmenn til å feriere i Jotunheimen neste sommer.
Les mer...